fremad!

Jah. Nå får vi se hva fremtiden bringer.
Jeg sendte altså opptaksprøven til Den Andre Skolen i Sverige i går. Den besto av syv veldig bra deler og en absolutt middels. Absolutt middels er ikke bra, det er ikke det. Og jeg kunne venta enda ei uke før jeg sendte inn. Men jeg kom ikke på noe bedre, eller jeg klarte muligens ikke sette inn det giret, så jeg får håpe syv bra hjelper på. Huff. Sånn er det. Jeg ble rett og slett nødt til å få søknaden ut av huset, (verkstedet) den ødela flowen min, som Joar ville sagt. Jeg må jo videre. Jeg gikk bare i ring rundt meg selv og pillet på stress.
Søknaden til Skole Nr. 1 Med Mye Byråkratisk Drit har ingen dårlig del, som jeg kommer på i farten, det vil si, enten er alt knallbra eller så er alt dårlig. Det er selvsagt bra. Om det ikke er dårlig da. Det ER bra, men noen vil kanskje ikke like stilen min. Jeg så over søknaden jeg sendte i fjor, som jeg syntes var veldg bra i fjor, denne er absolutt bedre. Printeteknisk også, og det er faktisk viktig. Det hjelper ikke at det er kjempebra hvis man ikke ser det fordi alle bildene er mørk suppe, muligens tatt med engangskamera. Så jeg får krysse fingre igjen. Gidder dere også det? Plis? Jeg trenger muligens litt drakraft av gode tanker. Jeg mener, om det kan gå an at all elektronikk går gaiken bare jeg tar i den, så må jo gode tanker muligens også kunne ha en virkning. Jeg holder det åpent, iallefall.

Og nå er det ofi...åh, der ordet kan jeg ikke skrive. Åffesielt. At vi skal flytte fra Bergen. Vi sa opp leiligheta i går og har tre måneders oppsigelse. Vi vet ikke hvor vi skal. Statistisk sett er det jo ikke så sikkert jeg kommer inn på To Av Nordens Vanskeligste Skoler Å Kommer Inn På, Med Mye Byråkratisk Drit I Tillegg, så muligens blir det Kirkenes. Desverre får man ikke lengre et hus i de traktene komplett med bestikk i skuffene, for 110000, så vi er litt i tvil, men ettersom vi uansett ikke skal være i Bergen i sommer, jeg uansett skal til Berlin til høsten, sparer vi over femåtrevde tusen på å flytte ut. Så den er jo grei. Og jeg er litt lei av Bergen nå. Hva gjør jeg her, liksom. Lixxm. (Lizzm?)
Det er skummelt og deilig når alt er åpent.

2 kommentarer:

Kim S sa...

Krysser fingre!
Å du: Snakka nettopp med ei dame som skal flytte, og de skal leie ut en enebolig på Hesseng for det det koster dem å ha den - altså ikke ågerpris. Fra september. Kanskje det kunne være noe?

frk. Figenschou sa...

Hm! vi kommer jo evt til å bli bofast fra september. Helst vil vi jo bo i kirkenes, men man kan kanskje ikke ha sånne preferanser i disse gruvependlertider.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...