først blogg men så ble det brev

Ja det var dette innlegget jeg egentlig skulle lagt ut da, det med bildet av bordet og det der kjempelange innlegget. Det er veldig vanskelig å få tatt bilde av bordet. I dag er hovedforvanskingen det at det befinner seg ett kvarters gange nordvestover. Altså på verkstedet.
Men det er så kaldt i dag at jeg jobber hjemme; jeg vet hvordan det er det borte nå. Nå har jeg jo varmedress og alt, og det hjelper på, men jeg hadde ikke tenkt å holde på med noe på verkstedet i dag, så da kan jeg velge mellom å sitte på kontoret og skrive på datamaskin i varmedress , eller å sitte hjemme. I joggedress. Og skrive på datamaskin. Med kaffe tilgjengelig.
Det er nesten det deiligste med å ha kontor (verksted), det er så deilig å være hjemme en gang i blant. Og så, dette er litt teit altså, men jeg blir støl og får vondt i kroppen av å fryse hele tiden. Så bæslusa (83) rekker opp hånden og frir seg for å være hjemme i dag.
Og så har jeg tenkt meg bort på dette mammuttsalget.
Her er grunnen til at jeg ikke bør gjøre det:
jeg har ca null i kronasjer
vi skal flytte snart og trenger ikke mer å drasse på
Her er grunnen til at jeg bør gjøre det:
jeg elsker bøker og hvis jeg leser, sitter jeg ikke utover kvelden og jobber på datamaskinen og får mer vondt i de morkne leddene.
Så jeg skal gå på bokhandelen og overveie.

PS: Kjære mamma og pappa, når jeg nå sier at jeg har null i kronasjer så er det ikke helt sant altså, det er et bilde, eller ikke bilde, men det er en overdrivelse for å beskrive situasjonen. Jeg mener ikke med dette å skrive hjem og mase om penger, jeg har til husleie uten problem og sparekontoen er ikke tømt. Det er mer en påminnelse til meg selv om at jeg må være flink å ikke bruke de pengene jeg har, for da kan jeg være lenge på verkstedet og slipper å ta meg en idiotjobb og bli ulykkelig. Dessuten kommer min venninne Mari til helgen, henne jeg bodde sammens med i Låven på Rauland husker dere, og jeg har tenkt å gå ut og både jente meg og drikke øl opptil kanskje to eller tre dager på rad. Om jeg kjøper masse bøker blir det enda mer null i kronasjer til helgeholoien. Så det er ikke null i virkeligheten, eller det er litt null, men det er fordi jeg har prioritert sånn selv og jeg er fornøyd med den prioriteringen. Veldig fornøyd. Det er ingenting som er så lett å få tak i som penger, men det kan være litt vanskelig å finne muligheten til å jobbe med tingene sine på et verksted på fulltid. Ikke bekumre.

PPS.: beklager at jeg her omtaler dere som en enhet, jeg vet at dere er skilt. Men beskjeden gjelder dere begge og det hadde vært teit å skrive den to ganger. Dere er voksne.

PPPS: det er jeg og.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har vært bort i en interiørblogg hvor det hele går ut på å male alt hvit. "A, så kretiv du er" sier alle damene som leser mølet, - de har ikke snøring hva kreativitet er! Du er krativ du!

Anonym sa...

herregud så vanskelig da gitt. kreativ kreativ kreativ, blir helt oppgitt gitt..

frk. Figenschou sa...

jeg får makk av interiørblogger. Jeg blir kreakilsk av dem.

Tenkerbell sa...

Ler og ler :) Interiørblogger er vissvass!

Kim S sa...

I dag lo jeg så høyt at de andre på kontoret lurte på hva det var. Takkskarruha!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...