pøh

Jeg vil ikke si at det der elektroettersynet var så skummelt. Det var bare Are fanfare som hadde fyrt meg opp ved å drive å gjemme forskjellige ting, og gitt meg inntrykk av at det kom til å bli suring og grining, men det ble det slett ikke.
Elektriker og utleier kom og banket på, utleieren sa hoi, sparer dere på strømmen? (jeg sto jo der i varmedress, lue og hansker) men før jeg fikk svart sa hun nei, det er sant, her er jo ikke radiatorer.
Og så diskuterte de om man kunne ha en type varmepanel i taket, og hvor det var lurt å sette inn nye stikkontakter, her kom jeg med innspill, og ingen roping og brøling for lysbrytere i kasser ved dørene, og alt fint og kjekt, så gikk de. Og så sa de at det var lov å ha på oljeovnen om natten hvis den sto rett i stikkontakten og ikke tau på tau bortover.
Og dett var dett.
På mange måter for den dagen, etter det gikk jeg hjem for det var så kaldt, jeg skulle mest sitte og skrive på datamaskinen, og det kan jeg gjøre hjemme, ermene på varmedressen trykker på andre bokstaver på tastaturet enn fingrene gjør.
Så sosa jeg bort hele dagen hjemme istedet for å jobbe, jaja, og i dag skal jeg være hjemme også, for jeg orker ikke være så kald, eller tjukk, så jeg krysser fingrene for arbeidslysten.

Ellers vil jeg berolige med at jeg er klar for sjettefebruar, jeg har tatt opp bog og planlegger bidos, så ikke bekumre.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...