bomull i hodet, bomull i øret

I går måtte jeg google øret mitt før jeg gikk og la meg og i natt har jeg sovet med en olja bomullsdott i øret. Det hjalp litt. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle våkne opp og så var den borte og ikke til å finne, eller for at jeg skulle sove på det andre øret og ikke høre vekkerklokka gjennom bommulsdotten. Men det gikk bra.

Derimot har jeg drømt at jeg egentlig var dattera til politimesteren i Sør-Varanger. Dette er sikkert en slags rest fra barndommen da mamma pleide å si til meg at jeg egentlig var noen andre sin unge. (Maila sin, for å være spesifikk.)
I drømmen viste det seg at politimesteren hadde 18 barn, jeg var "nr 4 eller 5" og jeg tror hun hadde adopert bort dem omtrent alle sammen. Det var litt skuffende, men ikke verre enn at det var til å leve med. Dessuten jobbet jeg i politiet så hun var både sjefen min og min biologiske mor og det ble litt komplisert.
Ja, og det skulle være hemmelig. Men, som sagt, til å takle.
Men! Ettersom jeg ikke var same i drømmen, men politimesteren var det, var jeg jo plutselig same jeg og, og jeg fikk magiske evner når jeg tok på meg luhkka. Altså, om jeg flappet med den kunne jeg fly litt omtrent som med en fallskjerm. Og det var jo et stort pluss.

Da jeg våknet føltes det som alt dette hadde en helt åpenbar sammenheng med bomullsdotten, men denne sammenhengen har gått tapt for meg nå.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Befriende deilig å vite at det ikke bare er jeg som drømmer snålt.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...