transport

Jeg har klabbet til det sure korset og kjøpt det rådyre månedskortet til SL.
Jeg skal ha ateliér inne på Södermalm i seks måneder framover og det blir for langt å gå. Guggelmaps mener det tar nesten to timer, jeg mener at da går du ikke spesielt fort, for sist gang jeg faktisk gikk den turen tok det to timer og da rakk jeg å gå meg vill i sirkler inne på Skogskirkegården.
Men det er nok likevel litt langt selv om det er under en mil. Og det er for mye is og sne enda. For sykling, altså. Nå har jeg ikke sykkel men jeg mener å ha hørt at det er noe man kan få kjøpt.

Jeg må innrømme at jeg kanskje er litt redd for
a)storstadssykling
b)sykling på motorvei
og ikke minst
c)endel andre syklister,
men om jeg kan få kjøpt en sånn sykkel som alle kan se bare har to gir, så er det ingen som forventer at jeg skal verken kunne trafikkregler eller sykle råfort, håper jeg.
Og når det nå koster mindre enn et månedskort for en sykkel så er det ikke så mye å spekulere på.
Gullemaps mener at jeg bør klare turen på 35 minutter om jeg bare har sykkel, jeg vet ikke hvor mange gir de har beregnet at jeg skal ha da, men det høres jo bra ut. 

Nå skal jeg prøve å få booket meg en budbil, som kan kjøre pinnene mine inn til Söder. Jeg aner problemer basert på kundeskjemaet som ligger på nettsiden deres, eller kanskje mer basert på min status som problemsvenske, men de holder til her i Skærps så kanskje jeg kan gå og gråte på kontoret deres om jeg blir nektet som kunde.
Iallefall kan jeg jo ta en telefon.


2 kommentarer:

Nick Muddyfoot sa...

Gratuler the Stig med arbeidsstipendet han har fått! Kanskje frøknen kan få et reisestipend? Ihvertfall burde Sør-Varanger kommune bistå med et borteboerstipend.

frk. Figenschou sa...

jeg har fått IASPISstipend for nyutexaminerade av konstnärsnämnden!
Skulle gjerne hatt noen fler, det er ikke det, men tviler på at de kommer til å komme fra kommunen....

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...