det er nå noe med dette elektroniske.

Jeg har enda ikke ringt til den amerikanske kundeservisen som skal hjelpe meg med mitt problem med McAfee. Jeg har hatt det for travelt med å ha trøbbel med min e-legitimasjon. Som er noe de driver med i Sverige.
Den bare vil ikke. Så da må man ringe banken sin midt i selvangivelsestiden og håpe på at de tar telefonen og at problemet ikke er såpass spesielt at man må snakke med noen i Amerika.

Og før noen sprekker av spenning kan jeg si at jada de tok telefonen, men de skjønte til syvende og sist ikke noe av problemet og de trodde ikke det fantes noen i Amerika som kunne hjelpe.
Jeg kan nå, etter mye plunder med trivelig stemme på telefon, logge meg inn med e-legitimasjon, men jeg får ikke signere noe, hvilket vil si at jeg kan gå inn og se hva som foregår her og der, men jeg kan hverken si ja eller nei til at det foregår eller, si, sende en søknad noe sted, hvilket jo er sånn som kunstnere driver med.

Så da skulle jeg få tilsendt en ny del, men den ankommer mens jeg er i Helsinki og det som også ankommer og avgår er noen viktige frister. Jaja. Jeg hadde sikkert ikke fått noen penger uansett.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...