en varslet begivenhet

Innen 28. mai må jeg ha skrevet 43 innlegg til.

Eh, ja, ikke at det får noen konsekvenser om jeg ikke gjør det. Men 28. man har jeg blogget i bloggform i åtte år. Det er ganske lenge. Særlig når man tenker på at gjennomsnittlig livslengde for en blogg er ett innlegg. Eller ikke gjennomsnitt, typetall. Men hva heter "typetallisk"?
Se, der prater jeg meg bort allerede, akkurat som jeg har gjort helt ifra starten. Det jeg ville frem til med disse 43 innleggene er at det hadde jo vært stas om jeg også hadde skrevet 2000 innlegg på disse åtte årene.

Skrev jeg. Og kjente at nei, hvorfor det? Det er jo bare tall. Jeg har aldri vært særlig opptatt av den abstrakte forskjellen mellom tyve og nitten. (Den konkrete forskjellen derimot, er det greit å ha kontroll på.) Men jeg tror likevel jeg skal gjøre det sånn, med innlegg nr 2000 den 28. mai. Bare for at 2000 høres jævlig mye ut.

Vel. Jeg mista litt piffen her, må jeg innrømme. For det betyr jo at det er hundrevis av dager hvert år der jeg ikke har blogget i det hele tatt. Hundre, iallefall. Men åtte år er jo en stund og må jo markeres. Og nå fikk jeg en anledning til å snakke om det litt på forskudd også, ikke bare heihopp i dag er bloggen åtte år, men å dra det uuuuut, lizzm.

Åtte år dere! Ikke verst, hva?

Joda. Neida. 43. Ok.

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Åtte år er slettes ikke verst! Det er faktisk en prestasjon. Og en av grunnene til at du har holdt ut så lenge, tror jeg, er at du slettes ikke har brydd deg om denne tellinga av innlegg, gjennomsnitt osv. Gratulerer med dagen på forskudd.

Nick Muddyfoot sa...

43 er faktisk en mer enn 42, som vi alle vet er meningen med livet!

frk. Figenschou sa...

så, meningen med livet, pluss ett til.

paaskeharen sa...

Åtte år er dritbra, og still going strong der, Frøken Figen.

Bergljot sa...

Åtte år er superbra! Gratulerer.

yrg sa...

gratulerer sånn forskuddsvis! har jo vært strålanes å følge dæ de her åran....

og bai de vei; æ e 42!!! snart 43! hæ??? ka e oddsen??? meninga med livet, as we speak..
glæde mæ til fortsettelsen:) både her og der!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...