Helgen.

Etter sløydsirkelen i overigår (det heter overigår nemlig) havna jeg og Jeanette på galeien. En øl ble mengdevis og dere vet når man neste dag tenker Jeg burde nok ikke drukket den der siste ølen?
Da jeg våknet søndag tenkte jeg Hurra for både den siste og nestsiste ølen. Og den før den igjen! Det var en urimelig artig kveld på byen.
Jeanette er den eneste jeg vet som synes Skarpnäck er sentralt, og det er jo fordi hun bor der hun bor, ute i Gokkas, så hun har etterhvert etablert egen dyne og pute hjemme hos oss.

Søndagen våknet vi forholdsvis tidlig og den godeste Jeanette skulle på hagemesse og kjøpe fontene.
Hun er den eneste jeg vet som a) drar på hagemesser og b) ønsker seg fontene. Det er litt som å ha en venn som er fritidsatanist. Imponerende og vanskelig å sette seg inn i. Hun var ganske kjapt ute av døren for å oppfylle søndagens krav (a+b).
Men når pengboken ligger igjen i Skærps, bussjåføren kjører feil og man må kjøre både hit og dit i timesvis og dra på messe opp til flere ganger både med og uten penger, da rakner motivasjonen for selv den ivrigste froskefonteneinnkjøper. Så det ble visst ingen fontene. Litt synd egentlig for jeg hadde gledet meg til å se den.

Selv lå jeg på sofaen og spilte spill på mobilen og var glad for at jeg verken var på buss eller hagemesse.  Og tenkte litt på det faktum at det eneste viktige jeg skulle gjøre på lørdag var å vaske klær og da var jeg istedet ute og drakk med en fonteneentusiast.
I dag må jeg kjøpe sokker.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Høres ut som en glimrende helg. Jeg kjenner ingen som er entusiastiske overfor fontener, så eksotisk!

frk. Figenschou sa...

ja, jeg vet! fantastisk er det. noe som er mindre fantastisk er at jeg glemte å kjøpe sokker.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...