DA var vi ferdige

Det ble ny dusjslange. Visstnok finnes det ikke blandebatterier med dusjhullet på toppen.
Bortsett fra det vi har da.

Nå har jeg brukt så mye penger på dette at jeg i det imaginære prospektet over leiligheten føler at det er lov å skrive nyoppusset bad i 2014.

Men. Nå fungerer det. Jeg hadde riktignok en remse eller to med det fiineste bannskap Finnmark har å by på da jeg dusjet, for det ble verken særlig varmt eller særlig trykk, men etterpå, da jeg hadde fått på meg brillene, oppdaget jeg barnesikringene.
Så nå ER det faktisk i orden.

Jeg har tatt vare på det gamle blandebatteriet ettersom jeg jo har en mistanke om at det egentlig egentlig er ganske enkelt å fikse, og det er fint å ha det i reserve om det nye går gaiken, men ærlig talt, om det nye går til pisis går jeg tilbake og klager, og jeg innser litt sånn svakt i bakhodet at jeg jo ikke aner hvordan man fikser det onde, for jeg har faktisk åpnet opp og gitt opp. Men jeg er for mye av min fars datter til å kaste det.
Så om noen kommer på besøk, ligger det i en eske i boden merket ONDE BLANDEBATTERIET, og om noen kan ta å kaste det uten at jeg får det med meg, blir jeg veldig takknemlig. Eller det blir jeg jo ikke ettersom jeg ikke vet det, men likevel. Jeg blir det.

Over og ut på denne saken.
(bank i bordet)

8 kommentarer:

underveis sa...

Det er så utrolig bra at du ikke gir opp å oppdatere oss!! Dette er en så krevende verden, det krever sin kvinne å få med seg alle detaljene. Vi har alle noen sånne blandebatterier-eller-noe-annet-dritt - og vi vet hvor mye jobb det er. Men du og bare du setter ord på det for oss. Takk! (Og dette er ikke ironi - det er helhjertet ment med et stort smil.) Dusj i vei og ha en fin dag.

frk. Figenschou sa...

som blogger lever man av blandebatteriene sine...og kommentarer som det der. Takk!

Anonym sa...

Kan jeg legge inn klage på kort føljetong?

frk. Figenschou sa...

NEI.

Hadde ikke du gandet hele blandebatteriet ved å "glede deg til fortsettelsen", hadde vi dessuten vært ferdige for lenge siden.

frk. Figenschou sa...

dessuten er jeg mye mer spent på din egen "fortsettelse følger" sånn at man kan få gratulere og alt det der, enn blandebatteriets videreverdigheter.

paaskeharen sa...

Det gamle blandebatteriet kunne evt.brukes i et kunstprosjekt? Er det montasje det heter? Nei, Installasjon.

paaskeharen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
frk. Figenschou sa...

mmm...jeg har vel tenkt tanken, men det er så tydelig hva det er.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...