og dessuten:

Se ka æ å han pappa har laga!

Nye koftehekter. Eller roahkit. Eller fiskesluker. Jepp, "løvet" henger på en litt ukonvensjonell plass, men når man lager koftesølv av fiskeutstyr synes jeg man skal få lov å improvisere litt.
Jeg laget to par, og det gjorde Solemia også.
Vi hadde vært og handla sluker rett før jul på Randal Sport, fikk kjempemasse hjelp på bakrommet og når man står og velger seg sluker basert på estetikk og koftefarger er det egentlig litt greit at det er på bakrommet. Han som solgte oss slukene syntes egentlig også det var en litt forfriskende innstilling til slukkjøp.
Da vi skulle betale i kassen sa han "Janei det her va fine sluka. Det her blir kult." Og så så han litt forskrekket på køen bak oss og sa "Altså dem skal ikke brukes til å fiske med. Æ kan selge fiskeutstyr!" Og jeg måtte si "Det e koftesølv!" til køen.
Så det vil jeg anbefale. Å kjøpe koftesølvet på Randal Sport. Man får masse hjelp. Og min tidligere erfaring er vel at det man får mest av der, er fornærmelser. Men det har visst snudd. Man må bare vite hva man ser etter.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...