Google? Hva driver du med?

Google har vært lynraskt ute og stanset noen som har forsøkt å kapre kontoen min. De har sågar sendt meg både mail og sms i det sekundet det holdt på å skje. Og jeg vet at det var samme sekund, for det var jeg som forsøkte å logge meg inn, som vanlig, på en maskin jeg har hatt i et år, med et epostprogram jeg har brukt i et år.

Nå går ikke det mer.

Google sier i eposten, at OM det var meg som drev og logga meg på fra mistenkelige apper ("Mail" på macen min) så kan jeg gå inn på den og den siden og følge dette trestegsprogrammet.
Bare at etter første steg sier programmet OK! Nå er alt i orden! og det er det overhodet ikke og det var ikke sånn Google sa jeg skulle gjøre det. Men jeg får ikke gjort det som Google sa at jeg skulle gjøre det for jeg bare såvidt er borti tastaturet så sier programet OK! Nå er alt i orden! og det er det fortsatt ikke.

Jeg får jo fortsatt lest epost. Bare på en mye mer tungvint måte. Og ikke på den måten jeg vil.
Og hver gang jeg forsøker å få fiksa det er alt OK! men det er det ikke. For jeg pleier ikke å være så irritert som jeg er nå når alt er OK! .

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...