Gårsdagens dont og dagens post

Hu hei som jeg har pakket. Alt dette skal til Liljevalchs. Ikke støvbrettet da, det tror jeg de har selv. Jeg er ikke helt ferdig men innser med et skulderfall at jeg har jo nok verk til utstillingen. Det har jeg jo i og for seg visst hele tiden men jeg har ikke hørt etter.
Men nå ser jeg det. Her. I modellen. Og i listen over verk som står på et ark. Og da begynner jeg å stole på at jeg ikke farer med løgn og fanteri.

Det eneste som er dumt med å være så godt som ferdigpakket er dette:
Dette var stolen min. Det er fortsatt stolen min, men uten 20 cm bobleplast og skum. For det gikk med i pakkinga. Nå når jeg ikke ordentlig opp til bordet lengre.
Men nå er det jo så mye fin gulvplass jeg kan arbeide på så nå trenger jeg ikke sitte. Sånn får man vel se det.

Men litt dumt er det for det er så spennende å sitte og følge med på posten.no, jeg driver og sporer en pakke jeg har sendt. For åtte dager siden ble den levert inn, og mottatt, på postkontoret i Kirkenes. Seks dager senere ankom den terminalen i Alta. Nå har den vært på vei til terminalen i Fauske i to døgn. Det er så spennende at jeg dør. Kommer den fram til Skien innen årsskiftet? Kommer den fram før Posten blir lagt ned? Følg med!



4 kommentarer:

Anonym sa...

Terminalen i Alta e som Bermudatriangelet!!! Ka det e dem holde på med der? Posten altså!!

frk. Figenschou sa...

Ja heldigvis går kunsten med kunsttransport og ikke med Posten.

ALL VERDAS sa...

Hei - for ein kjekk blogg! Eg kom over han heilt tilfeldig. No vil eg følgja med. :-) Eg blei jo sitjande å bla altfor lenge, for eg har jo ting å gjera, det er derfor eg sit ved pc'en. Men dette var berre så artig og kjekt å lesa. God tur til - der du skal. Eg er forviten på kva du held på med. Jo, den nattbuksa du hadde då du vov, den var kul! Gler meg til å følgja med her - sjølv om eg ikkje har tid....

frk. Figenschou sa...

Håh, for en kjekk kommentar! Nå blei jeg skikkelig glad.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...