værmelding, lokal

Det er litt sånn gråvær. Regnet vil ikke lande og holder seg i luften. Jeg har noen planter i vinduskarmen som har vokst ut av minidrivhuset men jeg orker ikke begynne å bale med den våte posen med jord på verandaen for å plante dem om.
Jeg liker sånt vær. Det krever så lite av meg. Men nå kjenner jeg at jeg har bittelitt gråvær i hodet også. En anelse lavtrykk.

Men det er ikke så verst å være på verkstedet med en anelse lavtrykk i hodet. Iallefall ikke når man er kommet i mål med én utstilling som står klar til forsendelse, og bare pusler rundt og leker kunstner. Lavtrykk og gråvær. Og en pinne eller to.
Muligens en kopp kaffe etterhvert.


2 kommentarer:

ALL VERDAS sa...

Likar - ein haug! Akkurat slikt vêr krev ikkje så mykje av oss! Så sant, men har aldri høyrt nokon seia det slik det er. Og denne: regnet landar ikkje. Akkurat slik er det nokon gonger ja. Du er multikunstnar, forstår eg.

frk. Figenschou sa...

hehe, takk. jeg er billedkunstner. kunsthandtverker. og heldigvis ikke forfatter. jeg liker ord og språk, men vil helst at de skal holde seg litt som gråværet, og ikke kreve noe av meg. jeg kan bare pusle rundt med dem. da blir det best.

man må ha noen sånne småbåthavner rundt omkring. og så får jeg heller stå på verkstedet mitt og stresse og lage mesterverk og genistraker.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...