Finland Finland Finland, det e dit æ så gjærne vil fær

Jeg jobber på med Finland og Helsinki. Noe av problemet er at det ikke går an å sende skolen mail på engelsk, for da blir den spist av spamfilteret deres. Et annet problem er at det har sendt meg en del linker det er nødvendig for meg å ta en titt på...disse er til feil sider, men det visste jo ikke jeg, jeg skjønte bare rett og slett ikke hva de ville, siden sidene er på finsk. Nå er dette ordnet opp i da. Men jeg har fortsatt ingen steder å bo.
Det tredje problemet er at jeg har sendt HOAS, student housing-organisasjonen, tre elektroniske søknader, men av en eller annen grunn kommer de ikke gjennom. Noe jeg oppdaget litt tilfeldig. Jeg håper at den siste er kommet igjennom da. For de må sendes via internett.

Det er et ganske tydelig tegn at jeg er ganske stygg på håret, når jeg har hatt veldig langt hår og nå har veldig kort hår, og samtlige jeg møter later som de ikke legger merke til at jeg har klipt meg.

Jaja.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alt kler den smukke - selv en litt uheldig hårfrisyre:)

Anonym sa...

Gratulerer med snøen!

frk. Figenschou sa...

Jejeje!
Men nu er den atter borte.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...