m hm

Först av alt: Gratulerer med dagen Solemia!!! Tyve år og greier!
Herer bursdagensgavensen din. (klikk på "Her" da)
Jeg skal sende deg en sems med passord og brukernavn.

Så til meg själv.
Fikk ikke noengang registrert meg i går, forsökte å lure meg med på finskkurs likevel, men ettersom det aldri dukket opp noen lärer på det finskkurset var der ingen å lure og da gikk vi hjem og bladde i ordboka mi istedet.
I dag forsökte jeg å få "Drivers License" på treverkstedet dems. Ha ha ha. Ha.
Det skulle begynne et kurs i slutten av februar, men det var ikke sikkert det var plass, sannynligvis var det ikke plass, og da kunne jeg ikke få bruke treverkstedet. I det hele tatt. Hele semesteret.
Men da må jeg jo bare dra hjem, sa jeg. Ja det må du vel, var svaret. Ha. Men så gikk vi og snakket med han som EGENTLIG har ansvaret, som viste seg å väre noen HELT andre, heldigvis, vi snakka litt sammens og ble enig om at jeg skulle komme på verkstedet i morgen kl ni og vise hva jeg kunne, så kanskje det gikk bra likevel. Hvis ikke må jeg ta kurset i februar og det kan jeg faktisk ikke for da må jeg väre med på ekskursjon til en annen by og se på huset som vi skal jobbe med dette semesteret. Så jeg får forsöke å ikke gjöre meg bort da.
Det er jo så stor skole vett. 1600 studenter og eget filmstudio i kjelleren og kjempestore verksteder. Jeg vet stort sett ikke hvilken etasje jeg er i engang.
Men jeg håper det går bra i morgen så jeg slipper å reise hjem, det blir jo for dumt. Men hvis jeg nyser men jeg bandsgaer så regner jeg med det må finnes en annen lösning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

heihei! godt å se at du e væl fræmme. æ kom mæ tibake til tromsø utn problem. men når drosja stoppa utafor leiligheta dær æ bor så d et øyeblikk litt stygt ut. det hadde næmli snødd en halv meter mens æ va i bergen og det va ingen som hadde måkka. men æ fikk kava mæ inn innkjørsla og opp på trappa og d viste sæ at nån hadde måkka akkurat den kvarte kvadratmetern som sku til for at døra kunne åpnes og lukkes. så æ kom mæ akkurat inn.

frk. Figenschou sa...

Nå har jeg drevet og limt plakater opp på kapa fordi en av lärerne skal pensjoneres og de skal lage fest til ham i morgen. Det var en av lärerne somsatte meg til det. Alle de andre studentne gikk hjem, men jeg ble for å pynte til en fest jeg ikke skal i og ikke kjenner jeg ham som skal beäres heller. Det föles litt som Bergen.
Til slutt tror jeg kanskje han läreren ble litt flau og da fikk jeg gå.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...