Snart søkkblaut å bæsat ijænn

for nu fær vi til Bærgen!

Eller ikke nå, da, men grytidlig i morgen. ...Grytidlig sånn relativt sett, det vil si halv tolv. Jeg skal vente ti timer på Gardemoen og Morten skal ta Widerøes kystrute fra Oslo til Bergen, innom Florø, Førde, Kristiansund, Molde, Stadtfjord B og Balestrand før han er i Bergen. Og han betalte mest for sin billett. Hu hu hu.

Det skal bli godt å få litt lys i øynene igjen. Og så bærer det jo snart avsted til Helsinki, som jeg rent fornuftsmessig gleder meg til. Egentlig har jeg litt blandede følelser. Alt nytt er slitsomt, men det er jo sjelden man angrer.
Men om noen år er jeg jo ferdig å være student og da slipper jeg vel å benutte meg av tilbudet og flakse rundt på utveksling.

1 kommentar:

Anonym sa...

For de som er spent på frk.Figenschous Helsinkiopphold anbefales herved Jim Jarmus (eller hvordan Fanden det enn skrives) film som heter "Night on Earth - 2 AM". Nattklubbscenen og taxituren på slutten; det bare ER frk.fig(det er en lidelse å prøve å skrive hele navnet ditt; samt stave det riktig!)

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...