Åh, hvordan KUNNE jeg tro at det skulle være enkelt!

HOAS har sendt meg tre mailer der det står at de må ha kvittering på depositumsinnskudd og det der finske skjemaet ferdig utfyllt i løpet av tre dager.
Men sannelig min hatt! Det finnes ikke den bank i Bergen som kan gi meg en kvittering på noe slikt i løpet av tre dager.
Man kan ikke bare komme med penger og sette inn til en utenlandsk konto! Nei, man må OVERFØRE. Og da blir kvitteringen sendt. Til din hjemstedsadresse. Altså Kirkenes. Og dette skjer ikke med en gang, altså, først må de fakse en forespørsel til sin hovebank i Oslo. Som så må gjøre overføringen. Så kan de sende kvittering. (til Kirkenes.) Så må pappa sende den til meg.
Men den der faksen de sender kan jeg godt få en kopi av, altså.

Følg med, følg med, på den spennende føljetongen. Kommer hun seg til Helsinki? Må hun stå over tre kast? Se, det må fåglarna vite!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Et lite tips: I nettbanken kan du betale regninger til utlandet. Det eneste du trenger da er litt ekstra informasjon om den banken du skal betale til. Dette bør la seg ordne.

Du kan da skrive kvitteringen fra nettsiden som viser at du har betalt de penger...

Lykke til!

frk. Figenschou sa...

ja, det vet jeg jo. Men dette regnes ikke som en godkjent kvittering.

Anonym sa...

HO HONNA HAR KANKJE EN FINSK KONTO SOM DU KAN "lÅNE"?

(råd fra mamma)

frk. Figenschou sa...

jeg fikk HOAS i tale, de kunne godta en nettbankutprint. JUHUHU!

Anonym sa...

Jeg har vært i Helsinki for 16 år siden. Jeg spilte to ishockeykamper. Det jeg husker er at gatene var fri for søppel og at jentene der så ut som små prostituerte.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...