Ja da blir det OpenOffice

Og det ble det da og, når folk både fjern og nær anbefaler så.

I dag har jeg lekt med røykmaskin. Jeg husker at da jeg drev på med teater så var det en eller annen lysmann som sa at alle alltid begynner å hoste av røyken fordi de ser at det er røyk der men at den faktisk er bra for halsen og at det er sangere som VIL ha litt røyk på bakrommet for å synge bedre.
Vel, det var Abdullah som sa det og jeg tror han løyg. Nå sånn i eftertidens klare lys. Det er enda bra jeg ikke har spredt noe av denne misinformasjonen videre.
Nå føler jeg meg sånn halvforkjølet og akutt allergisk.

I tillegg skar jeg opp en hel side laks i går og det lukter enda gammel sjå av fingrene mine og nå lukter det det samme av Gameboyen.

Og ikke noe nytt fra Finland heller....jo at hyblene er umøbelert. Jeg lurer på nøyaktig HVOR umøblert det er. Betyr det at det ikke er ovn eller kjøleskap heller? Da blir det jolitt tungvint. Jeg kan jo kjøpe primus da. Og kjøpe et fænsi liggeunderlag og bare være på tur et halvt år....

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...