HOAS sier, at, gitt den norske finanslovgivningen osv, er det greit at jeg fakser dem en kopi av skjembildet fra nettbanken min. Så da blir det vel bosted da. (merk at jeg ikke jubler enda)
Stedet jeg (sikkert) skal bo er skitbillig, helt umøblert, en halvtime med buss fra skolen og en halvtime med buss fra sentrum.
Jeg har tenkt å vente med å bekrefte at jeg vil ha stedet til i morgen, i tilfelle det plutselig skulle dukke opp noe litt senralere.
Jeg håper det går i orden. Nettbanken kan jo begynne å brenne, få datakræsj, stenge av på grunn av den årlige servicen, bli hacket, printeren kan streike, noen på datarommet kan få slag og jeg må ile til og redde dem og glemmer helt å få en bekreftelse, jeg kan få slag selv osv.
Jeg trodde dessuten faktisk at det var ca to og en halv uke til jeg skulle dra, men det er jo bare litt over én. Dette må jeg ta på egen kappe og kan ikke tillegge verdens evige motstand skylden.

Nå er jeg tilbakeholdent fornøyd.
(men jeg skal dra og kjøpe Helsinkikart)

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...