Fugler?

Nå som det er så mildt kanskje det blir mindre mygg til neste år? Jeg tenker at mygglarvene klarer seg jo uansett hvor kaldt det er, eller eggene eller hvor langt de er kommet, men småfuglene dør...men nåer det så mildt at de overlever nok, og da blir det flere av dem som kan spise mygg..men mygga er kanskje litt for små for dem, det er kanskje vanskelig å fange en mygg. Og uansett er det vel så mye bjørkemålere å ta av at mygg kanskje ikke er så fristende..med mindre de smaker bedre?

Jeg er så sinnsykt lei av interiørdilldall! Interiørbuttikker og Elle Interiør og blader og trender og søndagsdagbladet og innredningstips og møkk og mannskit!! Har ikke folk annet å snakke om? Viktigere ting? Annet å bruke pengene på? Det knyter seg i meg når folk snakker om hjemmeinnredning! (det er kanskje ikke så bra at jeg studerer interiørarkitektur da...eller, tvert i mot det er veldig bra. Men kanskje ikke for meg, egentlig.)
Det spretter opp nye interiørbutikker overalt, værsågod, her er masse dyr DRIT du kan fylle hjemmet ditt med! Til neste år kan du bytte stil!

Jeg kjenner jeg blir veldig lite velartikulert når det kommer til trend/interiør/dezign. Jeg blir jo så sint.
Det går vel i at jeg synes folk skal rette blikket bittebittelitt utover og ikke bare fortape seg i dukkestuene sine, NÅR VI NÅ FØRST HAR DET SÅ BRA.






AAAARGHHHH

6 kommentarer:

Anonym sa...

har du sedd "den brysomme mannen"? der e d endel snakk om interiør. anbefales! spesielt til dæm som ikke lik interiør-snakk

ringringring sa...

helt enig! jeg hater interiør. det er fullstendig uinteressant hvor folk har kjøpt de dyre hyllene sine, som de uansett bare kaster etter en stund. er det rart det er varmt ute? en interiørperson ville fått akutt pustebesvær hjemme hos meg.

frk. Figenschou sa...

jeg har ikke sett den men jeg har jo lest den da.

Jeg tror kanskje likevel ikke jeg gjør meg så bra som interiørarkitekturstudent.

ringringring sa...

men det er viktig å være kritisk til sitt eget fag...? interiør trenger vel ikke å være bruk og kast...

Anonym sa...

Føler meg så tom. Var ikkje dette lykken likevel? Å kjøpe hus og pusse det opp? Kanskje eg skal ta livet av meg sjølv.

frk. Figenschou sa...

ååååå thomas...iallefall går du ikke på KHIB. Det er da noe å være glad for!

Men hvor inspirerende er det å være i at miljø det ingen er kritisk til sitt eget fag? Det er vel det jeg må brøle mest for tror jeg.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...