ivnternju

Jeg var jo litt redd for at det skulle bli litt stress med det der telefonintervjuet på Konstfack, det er jo en spesiell situasjon, og hva om de ikke skjønner norsken min og kanskje de vil ta det på engelsk og hva om de ikke skjønner hva jeg sier men ikke sier ifra osv osv ossev. Åssevv.
Istedet ble det veldig avslappet og rolig, faktisk så avslappet at de ikke ringte meg i det hele tatt.
Jeg har sittet pent og ventet ved siden av telefonen i Oppgitt Tidsrom, uten at det har spilt noen rolle til eller fra.

Det er kanskje et tegn fra åven om et jeg bare skal velge HDK først som sist? Eller kanskje nok et tegn på at det svenske byråkratiet kommer til å fortsette å bli en utfordring i alle sine former.



tillegg:
Nå ringte de plutselig, oioi de var stressa. De har nok feilberegnet tiden sin litt. Tyveminuttersintervjuet ble et åtteminuttersintervju, de snakket kjempefort og uansett hva jeg svarte sa de jättebra, jättebra.

Jättebra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har falt litt av. Hvor var det var konstfcuk og over var det var hdk?

frk. Figenschou sa...

begge over var konstfack. Konstfuck. Hdk har jeg kommet inn på. KOnstfuck får jeg beskjed i slutten av måneden, basert på dette strålende intervjuet.

frk. Figenschou sa...

men nå leser jeg "over" som "hvor".
kf er i stockholm, hdk i gøteborg

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nei, det var useriøst! De burde jo lagt inn slingrinnsmonn mellom avtalene om de skulle snakke med flere etter hverandre. Må innrømme at jeg også har detti litt av om hva som er hvor og hva skolene egentlig heter og forkortelsene...☺

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...