Stockholm eller Gøteborg????

Jeg aner ikke!

I går var jeg plutselig og kjøpte meg pannelugg til 110 kroner! Jeg har tenkt på å klippe til lugg siden jul, men har ikke turt, jeg har ikke hatt pannelugg siden jeg var fem, og da hadde jeg en skikkelig sjarmerende hestepannelugg, det vil si, jeg hadde sånn spoilerlugg som alle hadde en periode men den sto jo rett opp, tovet og sprayet med rosa catzy i fasong, så den hadde ikke noe med pannen å gjøre.
Så var jeg i byen da, i går, og så tenkte jeg at nå, nå nå NÅ skal jeg gå innom frisøren og bestille en time, og så kan jeg jo evt bare avbestille den når jeg angrer. Men heisann hoppsann der fikk jeg time på flekken og ble så satt ut og fikk ikke protestert og så ble jeg presset ned i en frisørstol men jeg ropte HJELP! og snitt snitt der var det ny lugg og jeg er så fiiin!
Voi og voi!
Og tenk at det var så billig også. Og tenk at frisøren var så hyggelig. Jeg tror hun synes det var litt sjarmerende at jeg var så nervøs. Hun spurte hva det var som plutselig hadde fått meg til å bestemme meg for å få pannelugg, når jeg hadde tenkt på det så lenge, og jeg sa at nå hendte det så mange bra ting at nå kunne det ikke bli galt med lugg, og det syntes hun var morsomt.

Jeg fortalte det straks og med det samme til søstersen som var på nett og kunne motta bilder og hun sa også at jeg var fin, og at det måtte være første gangen jeg kom fra frisøren og var fornøyd.
The Stig syntes hestepanneluggen var finere. (Det henger bilde av den og meg i gangen hos pappa.)

Gøteborg eller Stockholm? Gøteborg kanskje?
Men med min nye snasne pannelugg tror jeg at jeg takler Stockholm også, om det skulle bli aktuellt.

Nå som jeg må stelle panneluggen selv er den ikke fullt så fin, i går var den tung og fin og hang ned, i dag har den krøllet seg og jeg forsøker å overtale den til å være bare i pannen men den vil helst være over hele hodet. Kajsastina sa engang at hennes storebror hadde gitt henne det tips, da hun var liten, at man dusjet om kvelden, tok på lue, dro den en kvart omdreining i luggretningen, og voila. Ifølge Kajsastina var det ikke så veldig voila i prakis. Og møllerungene hadde jo Kirkenes' strieste hår, dessuten. Jeg er i den andre enden av skalaen.

Men i Gøteborg er jeg jo allerede kommet inn på skole, så om jeg vil kan jeg jo bare pakke sekken og dra.
Det er litt vanskelig å finne ut hvilken skole som er best. For meg. Ååååh, vanskelig avgjørelse!

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Rasende billig hårklipp. Lykke til med striglinga.

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...