smal i auan

Jeg er litt trøtt i dag, for Arne leverte inn eksamenen sin i går, og Arne er jævla god på øl. Og det er de på Henriks også. Så å være på Henriks med Arne er som å være i Kina med personlig guide. På en måte. Jeg har drukket en god amerikansk øl med en bjørn med gevir på. Ligna litt på kommunevåpnet til Inari: en laks med reinhorn. Eller. Nei. Men i samme gate. Skulle ønske jeg huska hva den ølen het, for neste gang jeg vil ha den har jeg ikke så lyst å spørre etter en amerikansk bokseøl med kommunevåpenet til Inari på.
Nå sitter jeg her og biller meg inn at jeg forbereder meg til intervjuet i morgen, men jeg må nok innse at jeg har hatt pause en stund. Jeg heller mer og mer mot HDK, og der har jeg jo kommet inn. For en individualist som meg kan det virke som den skolen er bedre. Jaja, jeg har iallefall endel spørsmål til de på Konstfack. (-spør dem om hvorfor de synes du skal gå der, som Arne sa i går.)
Jeg har tenkt at kanskje jeg burde velge Konstfack, om jeg kommer inn, fordi det ikke passer en individualist som meg fullt så godt, men nå er jeg jo 32, jeg kan ikke drive å oppdra meg i all evighet heller.

Og tross alt. Det er bare en master, det er to år. Det er ikke værellerikkevære ikke.

Nå skulle jeg jo egentlig vært i Gdansk! Hah! Det er jeg jo ikke. Ikke så flink til å dra på ferie hun her.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...