vinglfrøken

Joda, det ble Stockhom. Min venninne på skolen i Gøteborg overtalte meg.
Ettersom jeg forsåvidt bekjenner meg til Murphys lov, tror jeg nok ikke at jeg ville ha kommet inn på Konstfack engang om jeg ikke hadde reist til Gøteborg for å lete etter leiligheter.
Men nå blir det den skolen, til tross for at jeg allerede har kjent litt på at de er i overkant firkantige. Nå kommer jeg jo lett i fighting mode da.

Jeg kunne fortalt litt av hvert om Sverige, men jeg er fortsatt syk og det var ikke så stas å reise hjem i hele går med kun to desiliter luft på lungetanken. I dag er jeg sliten. Og syk. Og må pakke og planlegge og orge.

men glad nok, altså.

eh...men nå hører jeg på tv det er transportarbeiderstreik. Vi skal jo flytte!

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer, Stockholm blir bra. Og jeg tviler på at den streiken blir langvarig. Dessuten er det vel ikke sjåførene som streiker, men arbeiderne på noen terminaler, med mindre det har vært en utvikling i kveld. Jeg har ikke sett nyheter nå.

Bergljot sa...

Stockholm er jo en fantastisk by;-) Fantastisk at du kom inn på begge skolene, det viser jo at du er dritgod på det du gjør. Glad på dine vegne!

frk. Figenschou sa...

jeg og begynner å bli glad på mine vegne, nå som beslutningsangsten har lagt seg

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...