skake snøke eller hokkemulm? I Sverige?

Gud vet. Men det pakkes og pakkes.

Mye av det jeg eier, er sånt som jeg har tatt vare på fordi det kanskje kan brukes i et prosjekt senere. Skikkelig skrotnisse altså. Men det er jo tross alt sånn jeg jobber. Jeg setter sammen ting av andre ting. Likevel, når jeg flytter, så hender det at mye av dette potensialet går i søpla. Jeg gleder meg til jeg blir så bofast at jeg kan ta vare på alle ingredienser som dukker opp. Og vente til prosjektet som hører til også dukker opp.

Når man pakker får man altså kvittet seg med endel av sine eiendeler, og man kommer altså et ubetydelig skritt nærmere dette uklare, umulige idealet" å eie ingenting/være fri for jordisk gods".
Det står en kjempepose foran meg med saker som skal gis til Førtex og som jeg ærlig talt gruer meg sånn til å bære med rottenarmene mine at jeg startet et blogginnlegg istedet.
Det er bare det at de fleste tingene som er oppi der er ting jeg har skaffet meg med det uttalte mål for øyet å kvitte meg med disse tingene. Altså, jeg trenger en stk X, men jeg skal jo flytte om toppen to år så X må ikke være stor/fin/være med videre på flyttelasset om to år.
Og HMMMMMMMM.
Det er jo tvert i mot alt jeg står for som designer. Pang i foten, kokk på leggen.
Aiaiaiai.

Noe rent ræl finnes jo. Eller ikke ræl, det ble feil, men dere vet de tingene som man ikke kaster, men putter i en pappeske (under flyttingen) og man vet at dette blir ikke den første esken jeg pakker opp ikke, kanskje pakkes den ikke opp i det hele tatt. Den er altså fylt med ting man ikke akkurat bruker hver dag, men som likevel ikke kan kastes. Altså, ting man vil beholde, men som man ikke hadde merket var borte om det kom en tyv i natten og stjal med seg. Skjønner dere?
Min sånn eske inneholder porteføljevesker, pynteskjerf, tau jeg ikke vet hvilke elektroniske innretninger de skal kobles i, minidiscspiller, selebukse (type arbeidstøy, nå tenker jeg at den kunne jeg faktisk kastet) (eller nei, den kan brukes) (der ser dere) og lignende, jeg husker faktisk ikke, og det ligger vel i sakens natur.
Heldigvis er alle eskene nitidig merket.

Men jeg lurer fortsatt på hvor disse eskene skal ende opp. I dag får jeg ikke se på bilder av eksamensarbeider fra de to skolene hele dagen, i morgen skal jeg se igjennom alt med nyfriske øyne og se om det dukker opp en uventet klarhet.

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...