Åå! "Venter på deler!" Hurra! Venter på deler!

Nå har macen vært til reperejsjn i to uker. Jeg venter egentlig bare på at de skal ringe og si at de ikke finner noe galt. Jeg har en sånn egen side, der jeg kan se hva jeg har på bestillingslisten (ingenting) og på reperasjonslisten. På reperasjonslisten står macen, og i to uker har også statusmeldingen vært "under feilsøking". Nå er jeg jo knappest henført i villedelser om apples servicenivå, så jeg tror ikke det har sittet en mann pal og feilsøkt i to uker, jeg tror de skrudde den på for to uker siden, noterte seg at det var mulig å skru den på, kalte det for feilsøking og så la den på hylla til de hadde tid å ta tak i den igjen. Men nå har den tross alt vært inne en stund.
Og i dag var statusmeldingen "venter på deler"! Hurra! De har funnet noe som er feil og som kan repareres! Hurra! Hurra!
Jeg tror det er vanskelig for en som har et normalslapt forhold til datatrøbbel å forstå hvor glad den meldingen gjør meg. Jeg har levert inn maskiner med blåskjerm, fyrverkeri i skjermkortet, feilmeldinger som "kan ikke finne Windows utforsker" og feilmeldingskanonader som gjør det umulig å komme til på maskinen, og maskiner som nekter å få harddisken reinstallert, uten at de som har skullet reparert har klart å finne feil. La meg bare få gjenta: jeg har ikke gått til reperatør med maskiner som lager litt rar lyd når det blir for varmt ute, det er snakk om blåskjerm. Og likevel: ingen feil funnet.
Det gir en viss frustrasjon i hjerte og hjerne.

Men nå. Håh. Endelig.

Det blir bra å få den tilbake, pcen er grei å surfe på nettet på, men jeg har akkurat ventet tretten minutter på at den skulle klare å åpne en tekstfil, og den er ikke helt stabil i systemet heller.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Fint du kan glede deg over denne meldinga, jeg hadde tenkt at åå, da er det vel en del som skal spesiallages på andre sida av kloden og fraktes med båt hit først...Men joa, det er vel hakket bedre enn "under feilsøking". ☺

frk. Figenschou sa...

jeg ER så glad! åh!

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...