GUD så kjedelig det forrige innlegget var, jeg tar det tilbake, hva har skjedd? Har jeg blitt hverdagsblogger? Glørgh!

Jeg har tatt på meg venkegøngeskostymet mitt og er på vei på verkstedet. Det regner og det blåser, hvilket er litt hurra, for da blir sneen borte, men ikke sånn umiddelbart hurra, for jeg blir våt. Jeg tenker at det sikkert ikke er så varmt og godt på verkstedet i dag. Foreksempel kommer det nok en god del vind inn igjennom det hullet i veggen som er en "ventil" men som mangler akkurat den flappen som gjør at det blir en "ventil", og dermed heller utgjør et "hull". Det kommer mange koserlige lyder inn gjennom det hullet da, det skal det ha. Litt som havet. Når jeg kommer til Spilde, hjørnebutikken vår, tar jeg til venstre. Når jeg kommer til Mixen som er ranet og konkurs og derfor ikke er der mer, tar jeg til venstre en gang til. Når jeg kommer til neste hjørne tar jeg også til venstre, dermed kommer jeg tilbake til inngangsdøra vår, hvor jeg slår koden og går inn igjen.
Legginsene er våte, eller iallefall den ene jeg ser at jeg har husket å ta på. Det er helt klart hjemmedag i dag. Jeg har jo dessuten fått tilbake macen, den har jo vært på en treukers rep, og jeg har jo både billedoverføringer å foreta og backuper å gjennomføre. Kjenner jeg meg selv rett kommer nok gulvet til å bli sveipet også.

(det ble det ikke. Derimot ble det spilt bittelitt Wii. Og matvareregnskapet ble ført.)

Sånn.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...