fx

Jeg lurer litt på om jeg skal forskjønne bloggen? Den ble jo til verdens styggeste blogg da jeg fant templaten og forandret alle tallene- det viste seg at numrene var fargekoder. Så syntes jeg det var litt sympatisk av meg å ha en stygg tilfeldig blogg istedetfor en overstyla fin en- men ærlig talt, om det er sympati/empati jeg forsøker meg på, får jeg heller begynne å gi penger til tiggere. Eller bake boller til dem.

Jeg har jo skrevet litt om mitt forholdt til flaks. Da jeg skrev om turen til Gdansk. Min mor kan ikke fattig begripe at jeg bestilte turen akkuret når det er intervjurunder på den ene skolen jeg har søkt på. The Stig skjønner det godt.
Altså, jeg vil bare få presisere at jeg ikke tror jeg har mer uflaks enn folk flest. Jeg vet ikke engang helt om jeg tror på fenomenet "flaks". Sikkert er det derimot at flaks, som i flaksoguflaks, har eksistert i en språklig evighet og dermed må regnes som noe som oppleves som reelt av folk. Av meg og. Selv om jeg ikke tror på det. Det er vel vår tids overtro. Jeg kan strekke meg så langt som å si at jeg tror på en opphopning av tilfeldigheter. I datamaskinene mine for eksempel.
Og så er jeg en sånn en som sjelden tar sjanser. Alstå anså jeg det som mer taktisk i forhold til en intervjumulighet, å sørge for at det passet himla dårlig å bli innkalt til intervju. Så får vi se.
Om jeg ikke blir innkalt, tror jeg derimot ikke at det er fordi jeg har oppdaget at det er ganske ok flyforbindelser mellom Gdansk og Stockholm. Da er det på grunn av illustrasjonsoppgaven min.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...