det ene og det andre, som er noe helt annet

Hm. Det er faktisk ganske pussig, og intenst tilstedeværende, at tennene mine ikke lengre passer sammen. Ikke kan jeg fatte og begripe hvordan det har hendt heller. Det er liksom undertennene som kræsjer i overtennene. Da jeg nektet å gå mer med plate sånn i femtenårsalderen, etter å ha slått tennene laus mot betonggulvet til Hammerfest Ungdomsklubb, advarte en alvorlig forsamling grønne frakker og munnbind meg mot at dette valget ville jeg muligens bli plaget med i voksen alder.
Men sånn over natten?
Jaja. Man venner seg til alt. Og hvis ikke, må jeg nok begynne å sitte med sånn halvåpen munn.

Og en ting til. Jeg har fått sånn gratis abonnement i tre uker fra DN. Ikke at det har ført til noe i praksis da, det ligger ingen aviser noen steder, kanskje jeg må møte opp utenfor huset på ukjent klokkeslett for å få den, uansett, når man sier JATAKK så er man med i trekninga av noen ipodtoucher. Og det er jo ikke så viktig, det er ikke noe jeg ønsker meg, men de sier at jo flere du får til å si jatakk til tre ukers gratisabonnement, jo større er sjansen din til å vinne trykkepler.
Det er bare det at alle de du gir gratisabonnement også er med i trekningen. Og da er mitt betimeligste spørsmål, riktignok med den viten i mente at geometri var min sterkeste grein innen matematikken, likevel: vil ikke det si at jo flere jeg verver, jo mindre blir sjansen for å vinne? Strengt tatt?

Høh.

Ingen kommentarer:

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...