julestjerne, blant annet

På lørdager er det byutfart. Sånne kjappe, gjennom enorme folkemengder, for å hente hjem det som skal i hus og også få en føling med å ikke være totalertemitt,( eller totlatermitt!)
Sneen er gått, så nå skal jeg ta ned julestjerna. Og henge opp en lysende blomsterranke istedet. Jeg lurer på om ungene kommer til å slutte å kaste sne på vinduet mitt hele tiden nå som julestjerna er tatt ned? (ehm...ja, ettersom det ikke er noe sne mer så må de vel det.)
De har gitt meg noen ubetalelige opplevelser, jeg står rett bak gardinene for det er bare der pc-en trives, så jeg ser jo når de skal til å kaste. Når de bøyer seg ned for å lage sneball av haugen utenfor vinduet, titter jeg ut. Når de retter seg opp for å kaste, ser de rett på meg, det er noen fantastiske ansiktstuttrykk de byr meg. Hohoh. Men det får dem jo ikke akkurat til å la vinduet mitt være i fred.
Da vi hadde byutfarten gikk vi gjennom den delen av parken som tilhører folket i parken. Det er altså det eneste stedet i Bergen der det fortsatt er sne. Stakkars folket i parken, de har det verst, uansett.

Nå er det straks utfart igjen, man må jo gå TUR må vite. Støvlene mine veier flere kilo og det går altfor fort i nedoverbakke, jeg er som et sneras. Men først skal jeg få appelsin så jeg ikke blir blodsukkermonsteret halveis over Puddefjordsbrua.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha, ha, skulle gjerne sett i aksjon det overraskelsesmomentet i vinduet. Hold blodsukkeret oppe og ha en fin helg.

frk. Figenschou sa...

jeg har hatt kameraet parat mange ganger, men det har aldri klaffet. fin helg i retur!

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...