her, og der.

Jeg driver og pusler med pinner. Pinner er jo mangelvare, jeg forsøker å finne den konteinerern som alle har lagt pinnene som sto stablet ut fra husveggene på grunn av rasfare, i, men enn så lenge må jeg klare meg selv. I dag saget jeg fra hverandre et annet prosjekt, litt sorgsamt, for jeg kunne nok tenkt meg å ta vare på det, men etter å ha snudd det med den styggeste siden mot meg og stirret hardt på den (en hylle) sagde jeg den opp.
Etterpå kom jeg på at jeg ikke hadde tatt bilde av hyllen.
Men delene ble fine da.
Er inne i et prosjekt som ser kjempeenkelt ut (her fra innsiden) den ene dagen, og nesten uoverkommelig den neste, men det beveger seg da.

Og så har jeg endelig fått bestilt oss hotell i Gdansk. To ganger. Først hadde jeg funnet et billig, ganske sentralt, men så begynt jeg å tenke over om avstander i by, målt i luftlinje, egentlig hadde noe for seg, og selv om det lå en knapp kilometer utenfor sentrum, måtte man i løpet av den kilometeren forsere to firefelts motorveier og en god del togskinner, og det er ikke sikkert det ville vært hensiktsmessig å ta beinveien som en annen egypter i trafikken.
Luftlinje er egentlig bare interessant om du er i luften, synes jeg.
Så da ble det sentralere og dyrere men ferie, sant, man drar ikke på ferie for å spare penger, som min far alltid påpeker. Dessuten ville min mor være med på å betale for hotellet, ikke ser jeg helt hva hun mener hun kommer til å få ut av det, men hun sier " moran må være snill med ongan" og den linjen har fantastiske konsekvenser for meg, igjen og igjen.

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei. Synes dette innlegget hadde gjort seg med bilde av de fine delene, he he.
Enig ang. luftlinje. Da vi var i Barcelona for en haug av år sida, bodde vi langt utafor sentrum. Det viste seg å være såpass langt utafor at taxisjåføen påsto det ikke en gang var Barcelona....Nå vet jeg ikke helt hvor jeg ville med denne fortellingen....ha ha

frk. Figenschou sa...

jeg tok faktisk bilder av hyllene, men det er så rotete på verkstedet at jeg synes den som har rotet bør skjemmes.

Ingeborg B. Hansen sa...

Gdansk!! Eg vil tilbake dit. Viss i tilfelle blir det nok reise i lufta, sist gong var det stopp med tog.

frk. Figenschou sa...

Å! jeg tar gjerne imot reisetips!

Ingeborg B. Hansen sa...

Eg var på besøk hos ei polsk venninne så ho geleida oss til ulike ting/kafear som eg ikkje hugsar namnet på. Eg hugsar at Malbork slott var fantastisk fint, og det same å rusle i gamlebyen.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...