Man bør akte dagen

Så derfor skal jeg skrive om hva jeg drømte i går. Altså ikke i natt, men det gjelds likevel.
Jeg var dritgod å svømme! Jeg hadde funnet en helt fantastisk teknikk for brystsvømming, der jeg var mer over vann enn under vann, for det er jo mer motstand og friksjon under vann enn over. Dermed fløy jeg mer over vann enn lå i det, jeg var bare så vidt nedi for å ha noe å ta svømmetakene i, og det gikk dritfort!
Fssssssssssssssssj, fssssssssssssssssssssj, fsssssssssssssssssj!
Så jeg stilte like godt i OL. I herreklassen.
Og jeg vant jo selvsagt suverent, for jeg svømte jo så fort. Fssssj. Og så ble jeg disket. Uten henvisning til noen regler. (det var helt legitimt for damer å stille i herreklassen, vi hadde jo så allikevel ingen sjans der) Det vil si, de henviste til "noen regler som ikke var skrevet enda". De var rasende, og de var gubber. Jeg tok det med sagen-ro. Jeg svømte jo fortest.

Og jeg skjønte at de var så sinte fordi det var umulig for menn å svømme like fort med denne teknikken, det var en teknikk som fordret en lett damekropp. Sport var ment for menn, alt som var viktig og verdsatt i sport fordret en mannekropp, styrke og muskler, visst kunne damene få være med, de kunne jo likevel ikke nå opp, de kunne jo konkurrere i "dameklasser", litt svakere, litt mindre utholdende som de var med damekroppene sine. Jaja, kunstløp og sånt, der kunne de sveive rundt og være vakre og tynne, men ikke egentlig atleter.
Og så kom jeg med denne svømmeteknikken som gjorde at damer svømte fortere enn menn. Klart jeg ble disket. De trodde jo de hadde satt premissene.

2 kommentarer:

A sa...

Deilig! Spesielt med tanke på datoen. Skikkelig deilig!

Bergljot sa...

Ingen drømmer som du:-) Gratulerer med dagen.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...