vik fra meg, kafka

Jo, jeg styrte jo litt med de der studera.nu. Svenske samordna opptak. For hver eneste ting jeg skulle gjøre, ble jeg nødt å sende dem en mail, fordi noe skar seg. Om kontoer som ikke eksisterte, men ikke lot seg opprette fordi de eksisterte, mailer med forskjellige adresser for ett enkelt ark, med svarmailer med en tredje adresse, og så videre og bredere. Søstersen sa hun ble sliten av å lese om det. Jeg blir sliten av å skrive om det. Og jeg håper det er mer enn en person som jobber med å svare på mail hos dem, for hvis ikke må jeg jo virke som selveste norgesdummingen.
I dag kom jeg meg endelig inn på Mine Sider. Der er det ikke så mye nytt, det går an å trykke på litt forskjellig, blant annet Følg Søknaden, som jeg tilfeldigvis gjorde, det kommer jo ikke svar før i mai, og det kommer i posten.
Men hva finner man der. En rosa link. Skriv ut omslagsark her.
Så kommer jeg til en side med omslagsarket som burde vært sendt med arkene mine. Det har det ikke stått noe om i mailen jeg fikk da jeg opprettet Min Side, jeg fikk en mail der det sto at før dette nummeret på arkene og send til adresse x. Arkene sendes til adresse y.
Herre min fred og skaper jesus gud.
NÅ skal det være med omslagsark, og det skulle det være hele tiden. Ikke sto det noe om det i Slik Søker DU! heller.
Da må du logge deg inn på din side, trykk på tilfeldig link for tilfeldig overraskelse.

De genererer iallefall arbeid til seg selv, det skal de ha.

Ingen kommentarer:

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...