muligens en repetisjon.

Jeg kan ikke helt huske om jeg nevnte det, men jeg har jo fått en sånn recidency i Berlin. Sa jeg det?
For dere som er så heldige at dere kan holde dere unna kunst&design, er en recidency i dette tilfellet en bolig som noen stiller til disposisjon for meg, mot at jeg gjør et prosjekt. (Ikke overnatting mot husvask). Noen ganger stiller de med lønn og, og reise, det gjør de ikke her, men leilighet i Berlin i 5-6 uker og materialer. Jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk det (jeg må ha skrevet om det før?) siden det var 80 søkere, og jeg altså skal ha utstillingsåpning i Berlin 22/9, og det er så kult å si.
Om jeg nå kommer inn på skole går Berlin ut. Men det er sånn 260 søkere på åtte plasser så sjansen er ikke så stor. Jeg gidder ikke søke på de skolene som er enkle å komme inn på, om de ikke er gode i tillegg, og det er de ikke. Akkurat nå kjenner jeg at jeg har mer lyst på Berlin enn skole, men jeg er jo ikke dummihode, jeg skjønner jo at man må velge 2 år på skole fremfor halvannen måned i Berlin, om valget nå plutselig skulle bli et valg. Jeg innser at sjansen ikke er så stor for det.
Men Berliiiin. Åh. Prosjekt. Utstilling!

Nei nå er jeg ganske sikker på at jeg må ha skrevet dette før, men jeg karer ikke finne det i arkivet. Beklager at jeg ikke kommer med noe nytt.
Men som mamma så ofte poengterer, hun leser ikke ALT jeg skriver så da gjør det kanskje ikke noe, hvis de fleste gjør som min mor.

7 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg derimot er en ordjunkie og har lest alt du har skrevet en stund nå, og jeg kan ikke huske at Berlin eller prosjekt er nevnt... Med mindre du har klemt det inn i en bisetning der du skriver om det svenske samordna opptaket, for da kan det ha blitt borte i latteren.

Bergljot sa...

Enig med Tenkerbell. Du har ikke skrevet om Berlin siden du var der med han som har et navn som ikke kan nevnes.

paaskeharen sa...

Dette har ikke jeg heller hørt om. Utrolig kjekt for deg. Berlin er verdens beste by.

Anonym sa...

Leser alt du skriver, flere ganger..

frk. Figenschou sa...

åh!
Har jeg ikke?
Beklager det uinspirerte innlegget da. Fanes.

Tenkerbell sa...

Hihihi :) *Fanes*
Smiler langt inn i skjegget jeg ikke har av banningen her jeg sitter omgitt av søringer og savner nordlenninger litt...

frk. Figenschou sa...

og så skrives det residency, og det vet jeg egentlig veldig godt.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...