Hallo?

Jeg har lyst å blogge men jeg er så fryktelig trøtt og seig, jeg har lyst på kommentarer men det ser ut som om jeg er falt ut av strømmen til alle som følger meg, jeg har lyst å jobbe men skal vente til i morgen, i går sto jeg og mannen opp midt på natten for å se film og drikke øl på sengen, vi fikk ikke sove, det var fantastisk, jeg hadde vært syk og sovet hele dagen, jeg elsker å være voksen og gjøre hva jeg vil, jeg elsker å innse at jeg kan holde på som jeg vil.

Men jeg skal ikke gjøre et blogginnlegg utav det. Tror jeg bare legger inn et bilde istedet.
Fra i høstes. For jeg har ikke mer å melde.

12 kommentarer:

paaskeharen sa...

Jeg skulle gjerne ha skrevet en kommentar til deg, men jeg har ikke så mye å melde. Jeg liker Jokke og Valentinerne. Men tekstene bedre enn musikken. Jeg liker ikke han der Bergenseren og gjengen. Bergensersk er alt for enerverende til å være et syngbart språk. Nå ble det en slags kommentar likevel. Babyene sover og Rållsings er på brudeshow og jeg sitter med et halvt øye på skjermen og et trekvart på The daily show. Velvel. Håper lufta blir bedre der oppe.

frk. Figenschou sa...

det er deilig å rope i skoge å få svar. Og få svar. Og å så få svar.

Tenkerbell sa...

Øl i sengen når man egentlig skal sove med en koselig mann må være selveste lykken!

Og bare slik at du ikke bare skulle få litt kommentar; jeg liker egentlig ikke bergensere og det var nok hovedgrunnen til at jeg flyttet til solkysten!

Tenkerbell sa...

Øl i sengen når man egentlig skal sove med en koselig mann må være selveste lykken!

Og bare slik at du ikke bare skulle få litt kommentar; jeg liker egentlig ikke bergensere og det var nok hovedgrunnen til at jeg flyttet til solkysten!

Anonym sa...

Husk, vi er der og tenker på deg selv om vi ikke kommenterer!

KIm Stenersen sa...

Kommentar skal bli...Som sagt, og pekt, på Puben: Jeg liker veldig godt å lese det du skriver! Selv om jeg hadde litt problemer med å finne de riktige ordene for å uttrykke det, der og da. En ting jeg lurer på er om "kommenterer" er skrivefeil, eller en finurlig språklig greie som jeg ikke helt forstår sånn med en gang? Kirkenes er forresten fantastisk i dag, lyset sto opp samtidig med meg i dag!

frk. Figenschou sa...

åh! Lyset! I Kirkenes!

"Kommenterer" er sånn 1 kommenterer (dette innlegget) jeg blogger dette innlegget, 8 kommenterer (på dette innlegget)

Takk takk for tenking, kommentering, påpeking og nå skal jeg slutte å syte.

Bergljot sa...

Jeg er her også! og hadde jeg ikke hatt så forbasket mange unger i sengen på nettene, skulle jeg pigede ha drukket øl, jeg også.

paaskeharen sa...

Han eldste til Bergljot liker også smaken av øløløl. Foruroligende godt til å være seks år. Hva med å dele?

frk. Figenschou sa...

det eneste som er litt foruroligende, uten å egentlig være det, er at nå er det en øljekk og en ølkork på nattbordet. det ser sinnsykt dekadent ut.

Bergljot sa...

Hm... Jeg har to rosa tutter, en lilla, hele persongalleriet i Drømmehagen i plast og Tittei-boka. Ikke veldig sinnssykt dekadent. Og Kostas drikker til opplysning ikke øl til hverdags.

Oddny sa...

Og her er ein kommentar til, litt forsinka, men iallefall ein kommentar :-)

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...