jeg studera mera neineinei ikke mer nå

Nå har jeg fått en mail fra studera igjen. Det har jo vært umulig å sende dem mailer, fordi jeg ikke har svensk personnr og man bare får fylle ut sånne skjema, men da jeg fikk tre mailer fra dem her om dagen var det også med opplysning om hvor man kan sende mail, så det var jo riktig deilig.
Jeg sendte dem en mail der jeg skrev at jeg har desverre ikke signert det der omslagsarket. Er det veldig viktig?
Jeg fikk et svar der det sto at om jeg har skrevet på anmeldningsnummeret eller personnumeret på dokumentet så kommer de til å klare å koble dem sammen med dokumentene mine.

Ja.

Nå er jo det et svar det også, om det ikke akkurat var det jeg spurte om, og skulle de nå egentlig bruke underskriften min til å koble det sammens med riktige dokumenter, så skjønner jeg ikke helt hva det er som skjer, og peronnummeret mitt kan jo ikke brukes på noe fornuftig vis i sverige, og anmeldninsnummeret, faen vet om jeg skrev det på arket, det sto iallefall ingen steder at jeg skulle gjøre det, men etter som dette var et omslagsark så kan man jo kanskje tenke seg at dette var en av opplysningene som faktisk sto på prent? Det klarer jeg ikke huske.
Navnet mitt står jo på arket, riktignok ikke i signaturs form, som tydeligvis er det man bruker til sammenkoblingsformål i Sverige.
Nå kan jeg selvsagt bare logge meg inn på mine sider og sjekke hva det egentlig er som står på omslagsarket, men jeg vet ikke om jeg tør. Dessuten er det jævla mye styr å logge seg inn, jeg må be om nytt passord hver eneste gang, ikke fordi jeg glemmer det, jeg husker det jeg, men fordi, ja fordi det er noe tøv der.

Sukk. Om anmelningsnummeret ikke sto på prent, hva er vitsen med et omslagsark da?


Nå blir det litt sånn, er jeg tjukk i hodet? Klarer jeg ikke konsentrere meg nok til å sende en søknad til samordna opptak engang?Eller er de virkelig så håpløse på studera som somsomsom man føler?
Jeg vil ikke være tjukk i hodet.

3 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg ler fortsatt så jeg griner og foreslår at du i neste sving forsøker min studievenninne Frøken Hurramegrundts triks fra hin hårde dager på denne Handelshøyskolen av kaos:
Opparbeid et ekte motvindsuttrykk i ansiktet mens du vræler: Dere MISBRUKER min tid OG MINE RESSURSER!!!!
Jeg kan ikke garantere at det hjelper, men vi som befant oss rundt henne fikk alltid en god latter...

frk. Figenschou sa...

jeg og nesten griner.

frk. Figenschou sa...

nå viser det seg forsåvidt at de tingene som står på omslagsarket er et personnr og anmeldingsnummeret, så hvorfor de spør meg om jeg har skrevet dem, på, det går over min begripels men viser også at de ikke helt vet hva de driver med.

Fyll inn overskrift selv

Det er så deilig å ikke være så avsindig stresset mer. Det er litt som når noe som gjør veldig vondt går over. Man blir litt euforisk.  Jeg ...