mer fra studera

Jeg holder på med siste innspurt på porteføljen min. Jeg føler jeg svikter litt i oppløpet.

Uansett fikk jeg en mail via studera.nu i dag, for å minne meg på å sende porteføljen. Tre ganger. Det vil si, strengt tatt var den siste mailen ikke den samme, det var en mail der det sto at epostadressen i den første var feil, og med opplysninger om hva som var rett adresse.
I den første (de to første) var det en link til en side der det står hva man må huske når man skal sende porteføljen. Denne linken førte til en side som ikke eksisterte.

De må jo bare holde på. Men det fører jo ikke til noenting som godt er.

3 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Jeg gleder meg som et barn i godtebutikken til den dagen du faktisk skal studere ved Rot og Vas SE! Det er jo nødt til å bli enda bedre enn denne epostkorresponDansen dere bedriver :)

A sa...

Er du heilt sikker på at det er ein ekte skule, og i så fall er du heilt sikker på at du har lyst til å studere ved Rot og Vas SE? (Fantastisk uttrykk!)

frk. Figenschou sa...

Rot og Vas SE har ingenting med saken å gjøre, det er det svenske samordna opptak som tøver det til. Altså det overordnede systemet.
Det er jo strengt tatt enda mer bekymringsverdig.
Og så skal det litt til for å komme inn på Rot og Vas, jeg har prøvd før.

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...